Ηλεκτρονικό bazaar βιβλίου από το Μουσείο Μπενάκη

Μια πρωτοποριακή ιδέα που ενδιαφέρει κάθε βιβλιόφιλο έθεσε σε εφαρμογή το Μουσείο Μπενάκη με αφορμή το 4ο bazaar βιβλίων που διοργανώνει. 

Η διάθεση βιβλίων σε πολύ καλές τιμές, με έκπτωση 50% και 70% επί των αρχικών τιμών θα πραγματοποιηθεί με τον παραδοσιακό τρόπο από την Πέμπτη 19 μέχρι και την Κυριακή 22 Μαΐου 2016, στο Κτήριο της οδού Πειραιώς, κατά τις ώρες λειτουργίας του (Πέμπτη, Κυριακή: 10:00 – 18:00, Παρασκευή, Σάββατο: 10:00 – 22:00).

Για όσους αδυνατούν να έχουν φυσική παρουσία το bazaar θα λειτουργήσει τις ίδιες ημέρες και μέσω του e-shop που διαθέτει το Μουσείο Μπενάκη και στο οποίο απαιτείται μια απλή εγγραφή.

Μια ακόμη καλή πρακτική του Μουσείου Μπενάκη είναι η δημοσιοποίηση του πλήρους καταλόγου των τίτλων που θα διατεθούν σε προνομιακές τιμές καθώς και η αναλυτική τιμολόγησή τους.

Μετρήσαμε πάνω από 240 τίτλους.

Όσοι βέβαια κάνουν τον κόπο να επισκεφτούν το πωλητήριο του Μουσείου,  θα αμειφθούν, καθώς θα έχουν πρόσβαση στο τμήμα με second hand βιβλία σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Αναφέρουν σχετικά οι άνθρωποι του Μουσείου:

Οι θεματικές των εκδόσεων καθρεφτίζουν τη φυσιογνωμία, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες του Μουσείου Μπενάκη και εκτείνονται από την Κλασική Ελλάδα, τον Βυζαντινό πολιτισμό, τη Λαογραφία, τη Νεοελληνική Ζωγραφική, τη Γλυπτική και την Αρχιτεκτονική, μέχρι τη Φωτογραφία και την Ευρωπαϊκή τέχνη.